Projekty prevádzky od A do Z

Otvorenie prevádzky je veľmi zložitá téma. Bez dostatočných skúseností budete tratiť peniaze na veci, ktoré ani nebudete potrebovať a naopak, veci ktoré budete potrebovať nebudete mať zariadené tak, ako by mali byť. Naša spoločnosť otvorila už 5 reštauračných zariadení, cukrárenskú výrobu a penzión s kapacitou 80 ľudí za posledné 4 roky.

Od A do Z znamená:

  • príprava kompletnej dokumentácie pre hygienu
  • nastavenie jedálneho aj nápojového lístka po kreatívnej aj legislatívnej stránke
  • vytvorenie alebo konzultácia projektu reštaurácie, kuchyne alebo technologických zariadení
  • premyslenie a navrhnutie efektívneho priestoru
  • zaškolenie personálu
  • implementácia HACCP

Máte záujem?

    Pošlite nám vaše údaje a my sa vám ozveme.